Tanfolyamok

 

Cégünk bejelentett felnőttképzést folytató intézmény. 00107-2009 számon.


Felnőttképzési tevékenység, szolgáltatás azonosítója: 890010.

Megnevezése: Egyéb más ágazatba nem sorolható képesítések /nemzetközileg elismert/ kineziológiai módszerek.

Tanfolyamok helye: Zöldkagyló Bt. III ker. Bp. Árpádfejedelem út. 67. VII.em. 28. Kapukód: 28

Jelentkezés: Kapros Judith 00 36 20 9827587

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

 

Petra tanfolyamai 2017.

 

Petra augusztusban jön Magyarországra és Energetikai Anatómia tanfolyamot tart Kecskeméten.

Ha érdekel, jelentkezhetsz nálam (+36 20 9827587) vagy rám hivatkozva Havas Orsinál.
Szeretettel várnak mindenkit!

 

Kapros Judith

Az Energetikai Anatómia ( EA ) segít abban, hogy szükséges energia mindig rendelkezésünkre álljon, hogy az energia-felvételünk ne legyen blokkolt.

Amikor az energiafelvételünk rendben van, az energia integrálása / beépítése, és az energiák felhasználása is rendben van, akkor testünk, szervezetünk rendben van. Amikor megsérülünk; fáradtak vagyunk; túl sokat, vagy nehezet eszünk; nem tiszta levegőt lélegzünk be (ami az igazat megvallva folyamatosan így van) és ez által méreganyagok jutnak a szervezetünkbe, ezek megzavarják az egyensúlyt.

 

Ilyenkor jól jön egy napjainkban is hatékony technika, lehetőség, amivel tudunk segíteni magunkon – és másokon is, ha kérik.  E sorokat olvasva azt gondolhatjuk, hogy hát ez mindenkire igaz, hiszen mindenki lélegzik, mindenki rohan, próbál megfelelni az elvárásoknak…

 

Igen, ez így van, hiszen emberek vagyunk. A különbség az, hogy van aki tesz azért, hogy az élete életképes legyen és élvezetes, hogy megtalálja a boldog pillanatokat a saját életében is - akkor is, ha az csak napi 1-2 pillanat.

 

Fontos, hogy abból induljunk ki, hogy ismervén a saját határainkat, kihozzuk magunkból a legjobbat és a legtöbbet, mindezt könnyedén tegyük. Rengeteg energiát emészt fel bennünk egy csomó elültetett gondolat-magocska. Hányan hallották gyermekkoruk óta, hogy:

 • Mindenért keményen meg kell dolgozni!
 • A szépségért meg kell szenvedni!
 • Harcolni kell azért, amit el akarsz érni! stb….


Igen, mindenért fontos tenni, amit meg szeretnénk valósítani. De csak pont annyit, amennyi kell hozzá.

 

Az életünkben a sok tapasztalat, kudarc, csalódás, elvárások során a képzeletbeli szemüvegünkre sok-sok réteg kerül fel, amely az idő haladtával egyre nehezebben elérhetővé teszi a kitűzött céljainkat.

 

Hiszen az eddig megtörtént, megtapasztalt eseményeken keresztül látjuk a jövőnket. Ezt a szemüveget fontos időnként megtisztítani. Ebben is segít az EA, hiszen olyan technikákat ad a kezünkbe, amelyekkel ez könnyedén lehetséges.

 

Ezek a technikák megfelelnek napjaink elvárásainak, hiszen:

 • könnyedén kivitelezhetőek,
 • kevés időt vesznek igénybe,
 • a teljes energetikai testünkre hatással vannak,
 • mindig az adott helyzetre, problémára aktuálisan formálható,
 • használhatod a kreativitásod,
 • önmagunkon is dolgozhatunk vele,
 • segíthetünk vele másoknak
 • minden életterületre hatékonyan használható,
 • folyamatosan frissítheted a tudásod.

Az EA esetében fontos, hogy a gyakorlással tudjuk tökéletesíteni az alkalmazását. A képzésen is nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra. Az EA esetében izomtesztet is használunk, de a technika Coaching-ként is alkalmazható.

 

Minden technikát bemutatunk egy önként jelentkező résztvevőn, vagy megegyezés alapján kiteszteljük a minden szempontból legjobb alanyt ehhez.  

 

Ezen technika folyamatosan fejlődik, hiszen minden változásban van. Én magam 2009-ben végeztem el az első EA képzést, az akkor megszerzett tudást folyamatosan bővítem és frissítem, hiszen minden változásban van, és szeretek naprakész lenni, hogy magamnak és a hozzám forduló embereknek a legjobb tudásom szerint segítsek!


Petra Wagner az egyetlen jelenlegi oktató, aki ezt Magyarországon taníthatja, egy szuper szakember. Petra pszichológiát, filozófiát, és pszichopatológiát tanult az egyetemen. Egy szerencsés véletlen során került Freiburgba, ahol megkezdte kineziológiai tanulmányait. 1983 –ban alapította a Tudatosság Tréning Intézetet, mely mára Németország négy akkreditált Kineziológiai Iskolájából az egyik. Napjainkban Zentrum für Humanistische Kinesiologie néven működik.


Képzés helye: Kecskemét, Bakócz T.u.4.
Képzés ideje: 2017. 08. 12-16.   9:30-18:00
Részvételi díj: 300€ + 4000,- Ft a jegyzet


A részvételi díj €-ban vagy Ft-ban is fizethető. Az árfolyamot az adott nap középárfolyamával számoljuk el. A képzésről számlát adunk.  


Az ár tartalmazza a tolmácsolást is, valamint a de.- du.-i szünetekben némi harapnivaló árát, valamint a tanfolyam ideje alatt a kávé, tea, tisztított víz fogyasztását.
A tanfolyam minimum 10 fő megerősített (előleg fizetésével) bejelentkezése esetén lesz megtartva.


Kérünk, ezt figyelembe véve mihamarabb jelentkezz be. Ezt megteheted telefonos egyeztetés után személyesen Kecskeméten vagy Bp-en, ill. átutalással. Az előlegről számlát kapsz.
Kineziológiai alapképzettség nem szükséges.